Ste v: Home / Fransiza 
 Natisni Quick Info
 
  
   
 
Kristjan Babic
Vodja Franšize Prink v Sloveniji
Kontakt: Valter Mondo
 
FranŠiza

Prink je specializirana trgovina za kartuše in papir za tiskalnike, ki se je na evropskem franšiznem tržišču uveljavila kot najbolj dinamična blagovna znamka zadnjih let. Zaradi svoje inovativne formule delovanja smo zgolj v prvih štirih letih obstoja odprli trgovine v številnih evropskih mestih. Mnoge od teh trgovin so odprli ljudje, ki so že bili lastniki kakšne trgovine.

Prink Franchising

Proizvodi
Prodajamo ves potrošni material za tiskalnike, fakse, fotokopirne stroje ali ploterje. Samo in izključno potrošne proizvode: kartuše ink jet, tonerje, črnila, komplete za ponovno polnjenje in 180 različnih vrst papirja. Vse proizvode ponujamo v originalni verziji ali pod blagovno znamko Prink, zaradi katere lahko naše stranke prihranijo do 80% v primerjavi s cenami originalnih proizvodov.

Tržišče
Potrošnja kartuš in papirja za tiskalnike narašča vse odkar so bili tiskalniki (tudi faksi in fotokopirni stroji) izumljeni. Raziskave tržišča nam potrjujejo, da se bo povečevala še nadaljnjih 15 let! Rast tiskanih dokumentov je tudi posledica novosti kot je digitalna fotografija, migracija podatkov in infomacij na spletu ali obstoj tiskalnikov, s katerimi je možno narediti to, kar so prej zmogle samo tiskarne: poslovne vizitke, propagandni letaki, brošure in še veliko več. Ta del trga je eden najbolj bogatih nasploh, Prink pa je v njem glavni igralec, v vseh mestih po Evropi.

Specializacija
Načelo specializacije je nov mejnik moderne trgovine. Proizvode, ki jih najdeš v naši trgovini, je pogosto težko kupovati v trgovskih centrih. Nihče ti ne zna svetovati, proizvodi niso dobro predstavljeni, izbira je pičla, čakalni čas je dolg. V trgovini Prink ti je vedno na razpolago “strokovnjak”, ki ti svetuje in pomaga tudi po opravljenem nakupu. Takšno storitev lahko ponudimo, ker prodajamo samo tovrstne proizvode, vendar pa te prodajamo bolje kot kdorkoli drug!

Enostavnost
Odpreti prodajno mesto Prink je zelo enostavno, saj se ekipa strokovnjakov loti vsega potrebnega, od iskanja najbolj primernega prodajnega mesta, do načrtovanja in instalacije pohištvene opreme, do določitve vseh podrobnosti, tako da imetnik podružnice prejme proizvod po načelu “ključ v roke”.

Izobraževanje
Prink ne prodaja le kartuš in papirja, pač pa predvsem izkušnje, kakovost in zanesljivost, saj je vedno na voljo kupcu. Lastniki naših podružnic opravijo celoten ciklus izobraževalnih tečajev in so usposobljeni za vodenje svojega prodajnega mesta Prink z vso vestnostjo. Po uvodnem izobraževanju sledijo občasni tečaji za posodobitev, ki omogočajo ohranjanje visokega nivoja poznavanja novih proizvodov. Ti tečaji se nadaljujejo skozi celoten čas trajanja razmerja in predstavljajo “trajno izobraževanje”: le na ta način si zagotovimo sloves specialistov.

Pomoč
Prink ima organizirano celovito pomoč za prodajna mesta in spremlja lastnike podružnic v vseh življenjskih fazah trgovine. Ko odpreš svojo prodajno točko Prink, imaš na voljo ekipo strokovnjakov, ki si stalno prizadevajo izboljšati uspeh tvoje trgovine. Marketing za lokalne reklamne akcije, marketing na daljavo za pridobivanje profesionalnih strank, poslovna podpora za uspešen boj s konkurenco – vse te vidike obravnava Prink podrobno. Vodje vsakega oddelka dnevno sledijo tvoji trgovini, da ji zagotovijo uspeh, ki si ga zasluži.

Majhen vložek in velik iztržek
Če primerjaš stroške trgovine Prink s stroški drugih franšiz, ugotoviš, kako ugodna je naša ponudba. Naš cilj je, prodajati blago skupaj s tabo, ne pa zaslužiti s stroški trgovine ! Donosnost prodajne točke je ena najvišjih na trgu, povprečno znaša 50%! 

  
  
  
Strinjam se z obdelavo osebnih podatkov
 
 
 
2015 – Prink. Vse pravice zadržane – Navedene blagovne znamke pripadajo zakonitim lastnikom.