Ste v: Home / Medijsko središče 
 Natisni Quick Info
 stampante laser economica Pantum

Prink distribuira Pantum ekskluzivno

Zanesljivost in verodostojnost znamke Prink pomeni
, da se izbere najboljši  proizvajalec tiskalnikov, kot ekskluzivni distributer za evropski trg. Zato je Prink izbral PANTUM.

Pantum je kitajsko podjetje, specializirano za proizvodnjo laserskih tiskalnikov, katerega vizija je postati prvi ponudnik na svetu tiskalnih rešitev in vratar v novo obdobje za sektor z distribucijo učinkovitejših rešitev iz ekonomskega vidika ter posvetiti več pozornosti varovanju okolja in enostavnejši uporabi tiskalnikov.

Preko  trgovin Prink, želi Pantum nastopiti na evropskem trgu s tremi tipi  tiskalnikov: P2050 je stroškovno ugoden laserski  tiskalnik, kompakten in visoko zmogljiv . Namenjen  je za  manjše prostore. P2050 ponuja zmogljivost, ki je do štirikrat višja od tiskalnikov na isti ravni, kar pomeni,  da lahko natisne tudi do 1000 strani na dan.

M6005 je večfunkcijski laserski tiskalnik, ki je idealen za majhna in srednje velika podjetja. Enobarvni laserski tiskalnik P2500W, ki zahvaljujoč Wi-Fi povezljivosti  omogoča mobilno tiskanje, je kot nalašč za tiskanje od kjerkoli v vašem domu ali pisarni. Območje tiskanja se nenehno razvija.

2015 – Prink. Vse pravice zadržane – Navedene blagovne znamke pripadajo zakonitim lastnikom.