Ste v: Home / PrinKard 
 Natisni Quick Info
 Prinkard Club 2017

Prinkard

Klub zvestobe, ki nagrajuje vaše nakupe, hkrati pa vam omogoča dostop do izrednih ugodnosti.
Prinkard vam z zbiranjem točk za vsak porabljen evro pri nakupih ponuja možnost izbire med široko in bogato paleto daril. Sodelovanje je zelo preprosto: pri vsakem nakupu se zbrane točke samodejno prenesejo na vašo kartico Prinkard.
Poleg tega vas Prink periodično obvešča o vseh novosti, promocijah in ugodnosti, ki so namenjene samo članom kluba Prinkard.

KAKO DELUJE
Pri vsakem nakupu na vašem prodajnem mestu Prink ali v spletni trgovini se beležijo in zbirajo elektronske točke. Na računih, ki jih prejmete ob nakupih, lahko redno spremljate stanje zbranih točk.

KAKO DO KARTICE
Postati imetnik kartice Prinkard je zelo preprosto in popolnoma brezplačno: na prodajnem mestu prosite za pristopni obrazec in ga izpolnite z osebnimi podatki, potrebnimi za aktiviranje kartice.
Takoj boste prejeli osebno kartico Prinkard, ki jo lahko uporabljajo tudi izbrani in prijavljeni družinski člani ter tudi davčni zavezanci za DDV.

VRSTA NAGRAD IN KAKO DO NJIH
Darila, pridobljene z zbiranjem točk, lahko prevzamete na vseh prodajnih mestih Prink (prevzem daril ni omejen izključno na prodajno mesto, kjer vam je bila izdana kartica). Če želite pogledati darila za leto 2016, kliknite povezavo na robu strani Katalog daril kluba Prinkard 2017.
Povezani documenti2015 – Prink. Vse pravice zadržane – Navedene blagovne znamke pripadajo zakonitim lastnikom.